Steun Stichting Ufit

Met jouw hulp geven we (voormalig) geüniformeerden en NGO medewerkers hun leven terug

Geüniformeerden – van defensie, politie, ambulance, brandweer en reddingsbrigade – en NGO medewerkers strijden keihard voor de vrijheden waar we nog steeds van genieten. Ze doen belangrijk maatschappelijk werk, maar lopen veel knauwen op.

PTSS of andere mentale en lichamelijke klachten zijn niet zomaar opgelost. Sommige klachten ontstaan direct na het oplopen van een trauma, andere pas na 10 jaar.

“Het gevolg is dat veel van (voormalig) geüniformeerden en NGO medewerkers bang zijn geworden voor de wereld die ze moesten beschermen of om een andere reden niet ‘normaal’ kunnen meedoen met de samenleving.”

Ook de gezinnen lijden er vreselijk onder. We zien niet wat er achter de vele voordeuren gebeurt. Het is een verborgen ziekte die veel schaamte en verdriet met zich meebrengt.

Veel (voormalig) geüniformeerden en NGO medewerkers knappen op, maar er is ook een deel dat chronisch ziek blijft en ondersteuning nodig heeft. Er is veel begeleiding nodig om deze mensen te helpen. En daar kunnen we jouw donatie goed bij gebruiken!

stichting ufit doneren

Door een donatie aan Ufit help je mee aan:

  • NBegeleiding voor het PTSS leefstijlplan
  • NHerstel van de familieband
  • NHet ontlasten van de familie van (voormalig) geüniformeerden en NGO medewerkers

Ja, ik steun stichting Ufit

Alvast heel erg bedankt. Alle hulp is welkom!

Door te doneren gaat u akkoord met onze privacyverklaring

Kan ik ook als bedrijf doneren?

Jazeker, dat kan! Gebruik het donatieformulier voor bedrijven of neem contact op om te onderzoeken hoe jij deze helden zou kunnen helpen.

Nog een andere vraag?

Kan ik ook periodiek schenken?

Mocht je ons initiatief periodiek willen steunen, dan kun je contact opnemen met onze penningmeester. Door jouw periodieke bijdrage kunnen wij een echt verschil maken. Stichting Ufit is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat brengt voordelen met zich mee voor jou als donateur.

Kan ik ook op een andere manier onze helden helpen?

Wellicht heb je andere creatieve ideeën waarmee je onze doelgroep zou willen ondersteunen. Of misschien wil je helpen, maar weet je niet hoe. Neem contact met Bart van Arensbergen, initiatiefnemer van Stichting Ufit. Samen komen wij vast tot een creatief idee!

Ik heb een andere vraag

Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van Stichting Ufit.

Klantenservice

Email: klantenservice@stichtingufit.nl
Telefoonnummer: 085-3037223
IBAN: NL59INGB0674732316

Het gezicht achter Stichting Ufit

Het is mijn missie om

Door mijn uitzendervaring als marinier en als psychomotorisch traumatherapeut weet ik waar veel voormalig geüniformeerden tegen aan lopen. Al mijn kennis en ervaring hebben geleid tot de oprichting van Stichting Ufit met als doel onze helden te helpen en weer perspectief te geven.

stichting ufit bart van arensbergen

Ik wil doneren als bedrijf

Vul hieronder het donatieformulier in. Je ontvangt van ons een factuur voor je eigen administratie.

Secured By miniOrange