Contact

Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact op en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stuur een bericht

  Veelgestelde vragen

  Nog een vraag? Hier vind je de antwoorden

  Kan ik ook periodiek schenken?

  Mocht u ons initiatief periodiek willen steunen dat kunt u contact opnemen met onze penningmeester (via het contactformulier). Door uw periodieke bijdrage kunnen wij een echt verschil maken. Stichting Ufit is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat brengt voordelen met zich mee voor jou als donateur.

  Waar gaat mijn donatie naartoe?

  Door een donatie aan Ufit help je mee aan begeleiding voor het leefstijlplan, het ontlasten van de familie van voormalig geüniformeerden, hulp bij re-integratie in de maatschappij en het organiseren van de sponsorloop.

  Zijn er andere manieren waarop ik kan helpen?

  Jazeker, dat kan! Zo zoeken we vrijwilligers voor de sponsorloop. Ook zijn we op zoek naar sponsporen die willen helpen in het ondersteunen van de prestatie of die sportmaterialen willen sponsoren.

  Ik wil mijn donatie wijzigen

  Neem contact op met de penningmeester, hij zal jou helpen bij jouw wensen.

  Kan ik zelf kiezen wat ik doneer?

  De keuze is vrij, elk bedrag is welkom. Wil je weten hoe het geld besteed wordt? Dat lees je op de doneerpagina.

  Waarom werkt het leefstijlplan?

  Er zijn ontzettend veel goede behandelingen mogelijk voor voormalig geüniformeerden met gezondheidsproblemen. Echter, niet alles slaat aan. Daarbij komt dat veel voormalig geüniformeerden zorgmijders zijn. De professionals bij Ufit hebben bijna allemaal een militaire achtergrond, waardoor zij extra vertrouwen kunnen geven.

  Het gezicht achter Stichting Ufit

  Mijn missie

  Door mijn uitzendervaring als marinier en als psychomotorisch traumatherapeut weet ik waar veel voormalig geüniformeerden tegen aan lopen. Al mijn kennis en ervaring hebben geleid tot de oprichting van Stichting Ufit met als doel onze helden te helpen en weer perspectief te geven.

  stichting ufit bart van arensbergen

  Steun Stichting Ufit

  Met jouw hulp kunnen we al deze oud geuniformeerden de hulp geven die ze verdienen. Wordt vrijwilliger, doneer of lees wat wij bereiken met het leefstijlplan. 

  Secured By miniOrange